dimarts, 15 de setembre del 2009

Suggeriment_3: Athletic - Sevilla

Coincidint amb la visita de les Tites a Bilbao, San Mamés es vestirà de gal·la per rebre el Sevilla, dissabte 26 de setembre a 18h.

Caparrós, actual entrenador de l'Althletic es veurà les cares amb el seu ex-equip (tan en faceta de jugador com d'entrenador).

Així doncs, la casualitat ens brinda l'opció de veure grans jugadors a la Catedral: Fabiano, Navas, Capel, Kanuté, ... pel que fa a l'equip andalús. Els bascos: Llorente, Yeste, Etxebarria, Gurpegui, etc.

Qui estigui interessat en assistir a l'event estaria bé que es manifestés, així tan punt sabem com, quan i quant valen les entrades, ens podrem organitzar per comprar les necessaries.

Aúpa Athletic!!


3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Kemon polles!
    Aquesta titoak es manifesta negativament a unir-se a les titoaks futboleres, sota risc assumit de quedar-se sola a terres patxinesques. Espero que això no sigui viscut com una ofensa a la resta del corral, que és perfectament coneixedor del meu absolut desinterès pel futbol i les seves estranyes manifestacions. Així doncs, permeteu que aquesta titoak-xikoak-tikoak-mikoak-kamakurtoak-i-pallarítikoak (gràcies al google translator, sino no sé com me m'hagués sortit per traduir això) continui trepitjant els estadis exclusivament per veure esdeveniments musicals.
    Eskerrik Asko per la vostra comprensioak.

    ResponElimina
  3. Nanos,
    Estic una mica estressat i la tita em comença a fer figa davant tanta informació. Em fa por que no tinguem temps de relaxar-nos fent un bon tiberi i una bona sobretaula perquè hem de ser a tal hora a tal lloc. O que no poguem agafar el gat tranquilament pels bars de Can Patxi. Potser hi ha temps per tot però ara com ara no ho tinc clar. A mi també em faria gràcia anar a San Mamés, però potser hauriem de veure horaris, el preu de les entrades i què vol fer la majoria de gent. No se, si hem de començar a fer grupillos, l'essència de l'aventura es perdrà una mica, no? Buff, hauriem de trobar-nos fent un cafè, que aquí hi ha moltes titoaks que no es manifesten. I això és la setmana ke ve!!! Je, je...

    ResponElimina