divendres, 11 de setembre del 2009

Bilbao a les nostres mans!

Egun on de nou!

La connexió Titoak-Patxi està anant a "vientoak en popaoak y a todaok velaoak".

La mismíssima Directora General de Turisme de Bilbao, la Mercedes Rodríguez Larrauri, m'ha fet a mans tota la documentació necessària per explorar el territori Patxi: plànols, guia de la ciutat, guia gastronòmica i nocturna, tríptics... o sigui que de moment ja tenim Bilbao a les nostres mans!!!

2 comentaris:

  1. Perfecte titoak little moll. Veig que ho tens tot under kontrol. No podem pas patir, per mi el tema transport públic cap problema, endevant les hatxes i respecte al demés també, jo sóc partidari de fotre bons tiberis, sempre que es pugui.
    Bona nitoak

    ResponElimina
  2. Egun on a tothom!!!
    A falta de 2 setmanes per l'aventurok titoak veig que es van concretant temes. Es nota que la titoak little Moll coneix les terres patxinianes a la perfecció per tant, un humil servidor es posa a les seves mans pel que fa a la intensa agenda que ens espera. Jo també estic d'acord en fotre bons tiberis !!! Això és imprescindible!!! i encara que no sigui una activitat massa pròpia de 8 titoaks amb les hormones desfermades, també m'agradaria anar a veure el Guggenheimoak, però evidentement m'adaptaré a la ruta de la majoria. Estic d'acord amb el tema transport públic, els que coneixeu les dimensions de la ciutat podeu aconsellar sobre el tema...
    Bon diaoak

    ResponElimina