dimecres, 26 d’agost del 2009

Proposta 1

Egun on Tites,

Llenço un proposta per començar-ne a parlar, de moment ha de servir per encetar el debat.

Dates: 26 i 27 de setembre
Destí: Can Patxi
Vol amb Vueling: sortida de BCN 9:00h., tornada de Can Patxi 19:55h.
Preu del bitllet a data d'avui: 90 Eur. (ahir en valia 80 Eur)

Vinga va! A espavilar que se'ns tira el temps a sobre!!!!

PD.: insisteixo és una proposta.

16 comentaris:

  1. Per a mi, endavant les hatxes!!
    Ja tink la data al meu kalendarioak!!

    Patxiiiiiii!!! Otra de pintxooooss y más txakoliiiiii!!

    Titoak Boul

    ResponElimina
  2. Ai va la ostia joder!!!!

    Jo també estic d'acord amb les dates proposades.

    Kemon pollas ;-)

    PD.- per anar fent bullir més l'olla, deixo l'enllaç d'un possible allotjament. http://www.bilbaoakelarrehostel.com/cas/site/albergue.asp

    ResponElimina
  3. Per mi també, em va bé, en principi. Ja he vist la web de l'alberg, farem un remember when... no sé a quina hora tanquen, perquè ja se sap que aquests llocs et poden fotre enlaire una nit de marxa, je je,...
    Ara el principal problema és la coordinació per agafar els bitllets, és vueling no? caldria conclave per poder agafar-los alhora.
    En fin Ahí va la hóstia!!!!, que ja ti cagues!!
    Bon deia per el matí, encara estic afectat per el "concert" de Josep Puntí d'ahir, en fin ens fem grans!!

    ResponElimina
  4. Aquest allotjament por ser una bona opció.
    Els comentaris de la penya el deixen molt bé. Està obert les 24h. hores o sigui que, Met, sembla ser que no tanquen. És força cèntric, té el metro a prop... i el detall més important que cal no obviar: està a la kalea MORGAN!!!!!!!

    Patxiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Vale, doncs si tot és correcte, per mi cap problema.Que ès la Kalea Morgan?

    ResponElimina
  6. Ahivalaostiarroak!!!
    A mi l'alberg també em sembla bé (sempre i quan els meus pacients no arribin a saber mai que el seu insigne doctor no pernocta en hotels de cinc estrelles)
    Per a mi ja ho podem tirar tot endavant.

    Tita-Met: s'esdevé que una de les possibles Tites d'enguany podria tenir el mateix cognom que el carrer, encara que normalment amaga la seva identitat com a component d'un hilarant (??) trio teatral (??) còmic (??????) i guerriller.
    ;-)

    Titoak Bola

    PD: Necessitem que el Gall es pronuncïi en aquest bolog, des de la seva llibreria-corral. Ja se sap que les tites no poden prendre cap decisió coherent sense haver sentit el kikiriki del seu líder

    ResponElimina
  7. Primer de tot gràcies per les aclaracions. No pateixxis per el tema hotel cinc estrelles, la Geli no sabrà res, anirem d'incògnit sota l'aparença d'uns clàssics estudiants d'orgasmus, jo portaré el meu carnet de la UAB, per si les flys fer-ho més creíble, de tota manera tots jovenejem suficentment. Tema gall, el tinc al corrent, però ja se sap que la informàtica i la ejaculació, mai han estat bons companys de viatge, més que tot per el tema neteja. Ho tornaré a intentar, però no prometo res, la tita gall és molt gran i mai se sap per on et sortirà.
    Vaig comentar a la tita enricho, que el proper diumenge podriem fer l'adquisició dels passatges, cap a can patxi, no sé com ha quedat el tema però ho dic per anar a l'idea.
    Bona nit titoaks.

    ResponElimina
  8. Hooola Tites-Polles-Penis!!!
    Per fi la titoak pin es manifesta al bolog després d'unes merescudes vacances en les quals s'ha dedicat al noble art de no fer res. Recuperat de tant temps lliure, avui he recordat que tinc correu electrònic i m'he començat a posar al dia. Bufff, ja em fan mal els dits de tant d'escriure...
    He vist l'alberg... Està bé, no? La clau és que estigui cèntric. A més, tampoc no ens hi estarem gaire, je, je...perquè aquest any hem de deixar el pavelló ben alt (tites ben trempades) i anar a dormir una mica més tard de les 2... si pot ser, es clar.
    He sentit veus que aquesta setmana hi ha una reunió per confirmar temes. Concretoak dia, hora i lloc, plis!
    Mister Tita Gall (oh, gran gurú de totes les tites!) ha promès deixar alguna de les seves ejaculacions virtuals durant aquesta setmana. Els esperem amb candeletes ja que de tots és sabut que domina a la perfecció l'idioma euskera, quasi més que l'anglès.
    Hem d'anar veient-nos les tites, jo te l'ensenyo si tu me l'ensenyes. Comentaris, vinga!!! S'han d'anar comptant les tites viatgeres. Misteris per resoldre: vindrà la tita Morgan? Gaudirem de la presència de la tita Comas? Podrem comptar amb la presència de la tita-pare-rami? Podrà la tita-pare-arxi viatjar allende los mares?
    Les tites de sempre esperen respostes!
    Manifestasun! Independentzia!
    Titoak Pin

    ResponElimina
  9. Helloooo,
    Com cada any, quant vinc de visita a Llagostera, els meus amics foten el camp a terres desconegudes. Quins collons. Be, un altre any sera.

    ResponElimina
  10. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. Arxi, pots combinar l'estada a Llagostera amb una escapadeta a can Patxi nomes son dos dies. En fin demana autoritzacions i demés permisos a veure què pots fer, seria llàstima que no poguèssis venir. Ja saps que com més tites siem més tites ballarem!! i a més una tita d'exportació sempre dóna catxè. Apa-li espero els teus comentaris al respecte. La tita Mític, de fet ara està de viatge per terres Heleniques i tampoc sé de la seva disponibilitat. Bora Nit.
    Continuem a l'espera de la tita gall in fan te. Avui segons informacions fiables, intentarà la conexió però no ha promès res donat que va de cul i de tant en tant ha de covar algun ou.
    Bona nit per segona vegana.

    ResponElimina
  12. Tot viatjant cap al paratge de Can Xiberta amb les finestres de cotxe baixades per gaudir de l'aire de la nit i amb un dimoni penjat del llavi, ahir dilluns el Sr. Gall em va dir que va intentar l'ejaculació però que en el moment del clímax va entrar gent a la botiga i es va quedar interruptus. Però aviat tindrem notícies seves.
    Confirmat que hi ha una reunió el dimecres 2 (demà) a les 20 h a casa la titoak Enricho per avançar amb el tema.

    ResponElimina
  13. Perfecte!! En el cas de la tita Met, hi seré si puc via skype, ja que aquesta hora no puc venir ja que estic posant en remull el pollet de casa. D'entrada el meu vot és si a tot.
    Força patxaran!!
    pd: Tita gall estem a l'espera,...ah ah ah

    ResponElimina
  14. Hola tites,

    He esperat fins a l’últim moment per pronunciar-me però ja estic immers en la temporada d’handbol i en aquelles dates no em puc escapar, per tant tampoc NO podré venir a can Patxi.

    ResponElimina
  15. Gran tita soler, lamento profundament que les teves obligacions professionals t'impedeixin l¡assitència a la gran bacanal de can patxi, ho hauràs de veure per youtube. Per cert gran tita soler vaig veure a la bonica ciutat de Parma un gran rellotge de sol, que llàstima que no tenia la càmera, però era el més espectacular que he vist, feia de tot, segurament si ho mires per internet trobaràs alguna imatge. Apa-li ja està dit.
    Aquest vespre més novetats. PER CERT GRAN TITA GALL, costa molt eyacular aquest any!!!

    ResponElimina