divendres, 7 d’agost del 2009

La Meca

Aupa Tites,
en aquest viatje provaré de recuperar la meva reputació com a gran buscaire dels millors locals d'oci on acabar la nit, perduda vergonyosament a New York on la meva senyora i jo vam acabar la única nit de marxa programada al "Happy Ending" en el Lower East Side, nom que fa referència al final feliç d'alguns massatges, i va resultar ser un garito de gayers.

Estiraré dels meus contactes vascos, que tot i ser ertxainas i ser de Gasteiz, segurament saben on hi ha la bona marxa bilbaina. Aivalaostiajoder.

PD: ja veig que acabarem en una errikotaberna ballant l'Axuri Beltza o un ball de bastons.

1 comentari:

  1. Peeeeeeeeeeeeeeiper, segurament que ens aniran d'allò més bé els teus contactes ertzainas, però no oblidis que per parlar amb ells has de gravar un vídeo amb el caretu encaputxat, vestit de negre i amb xapel·la, amb un col·lega al costat (no cal que parli), una ikurriña (la estalada és opcional, també hi pot quedar bé). Tu mateix si em necessites ja ho saps! Auuuuupaaa!!!

    PD.: en cas que no et retrobis amb la teva reputació d'oci nocturn, les Tites et podem ajudar, l'any passat a Granada vam deixar el llistó molt alt, jejejejeje....

    ResponElimina